Stadig fremgang

Det går stadig fremover med skinnposen.
Her er jeg igang med trykkingen.

Denne gangen har jeg laget egne
sjablonger  i selvklebende folie,
(siden jeg jobber med slikt).

2009jan04 001

...og malingen stopler jeg på med en svampbit,
klippet til en skuresvamp, det var hva jeg hadde for hånden,
så ble resultatet slik.

2009januar 028
Her ser du prosessen underveis

Så må jeg finne noen motiv til midtfeltet,
får se hva det kan bli.
2009januar 029

Fortsettes...


Kommentarer:
Postet av: Ragnhild

Duuuuu, så nyyyydelig! De er jammen heldige de to barnebarna dine som får så superherlige skinnposer av Farmor! Og så flott mønster du har lagd! Hatten av for deg!!! - og god helg!

30.01.2009 @ 13:32
URL: http://www.ragnhild.canalblog.com
Postet av: Juni

Du er så utrolig flink!Disse posene er et funn og jeg må bare gjenta meg selv fra forrige "pose" at de som får disse har fått et stykke arbeid som virkelig er verd noe - et arvegods.Heldige barn som får sove i slike poser:)

30.01.2009 @ 16:06
URL: http://junishage.blogspot.com
Postet av: Lillefix

Atte! Dette er direkte dårlig gjort! *ler* VET du hvor vanskelig det er å trykke det mønsteret rett med trykkeblokk? Det er rett og slett håpløst! Jeg blir sååååå misunnelig på din løsning :-)Det er godt å se du fortsetter med skinnfellsømmen. Jeg venter spent på det ferdige resultatet! Skulle du få lyst på en tur til Britha for å snoke i nye skinn en dag, så får du si ifra. Jeg bare advarer: Hold godt på lommeboka. Det er myyyye lekkert å velge i...Ha en flott helg!

30.01.2009 @ 18:17
URL: http://www.hummerogkanari.info/blog
Postet av: Elin

Detta blir like flott som det første skinnet! Nydelig!! Prøvde å få min andre halvdel til å gå på skinnfell-kurs, men nei... Det er dessverre ikke no for meg- altfor krevende, og det er jeg litt lei meg for- hadde vært moro å lage sånne gitt... Ha en flott lørdag!

31.01.2009 @ 15:40
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av: Aina

Kjempeflott arbeid! Jeg er i gang med å sy babypose til gutten eller jenta vår som kommer i Januar. Har ikke gått kurs, men fant litt hjelp rundt om kring på nettet. Det eneste jeg ikke helt har funnet ut er hva slags tekstiltrykkfarge som blir brukt... annet enn hjemmelaget av or og det hadde jeg ikke tenkt til å gi meg i kast med. Jeg har tittet litt rundt og den eneste trykkfargen jeg har funnet så langt er en som må strykes i etterkant... noe som ikke høres spesielt lurt ut på et skinn!!! Hehehe!

19.08.2009 @ 23:34

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7196708